Menu Sluiten

Onze Diensten

ONZE DIENSTEN VOOR BOUWEN EN RENOVATIE

Hoe kunnen we u helpen?

U wil een bouw- of renovatieproject starten. Dan staat Villabouw Sels u graag bij in dit proces.

U zoekt de ideale bouwgrond of wil uw grond of woning verkopen? U zoekt een partner om uw nieuwbouw of renovatieproject uit te werken? U hebt al een architect onder de arm of zoekt nog de juiste visionair? Ontdek hieronder welke diensten we u aanbieden.

Zit u nog met vragen? Aarzel niet om verkoop kan u ontdekken wat we u momenteel kunnen bieden. De leukste en meest recente eigendommen worden ook vaak discreet aangeboden. U kan ons dus best contacteren om onze huidig selectie te ontdekken.

Schets Villabouw Sels

1. U bent bouwheer en wil een unieke nieuwbouwwoning op uw eigen grond

U bent eigenaar van een grond en wil daarop graag uw droomwoning bouwen. We starten met een leeg blad en ontwerpen samen met u en onze eigen architecten uw ideale huis.

We staan u bij vanaf de eerste schets tot gemeubelde oplevering van uw woonst. We nemen u alle bouwzorgen uit handen en zorgen voor een schitterend eindresultaat. Dat is waar Villabouw Sels in uitblinkt en wat we het liefste doen.

Ontdek hoe we u stap voor stap helpen om uw droomhuis vorm te geven.

2. U bent bouwheer en heeft reeds een architect en bouwplannen

Wij maken voor u graag een gegarandeerde totale offerte op basis van de bestaande plannen. Onze unieke manier van vergelijkend inkopen en de begeleiding die we u bieden tijdens de bouw of renovatie bieden u een absolute meerwaarde. We verdienen onszelf terug.

Uw architect is altijd welkom om onze werking en kwaliteit te controleren. Hij of zij houdt altijd de leiding over het ontwerp en de esthetiek.

Tijdens een eerste gesprek leggen we onze manier van werken in detail uit. We zijn er van overtuigd dat onze werkwijze en onze ervaring u beschermen voor de vele valkuilen die u op uw bouwtraject kan tegenkomen.

Schets Villabouw Sels
Schets Villabouw Sels

3. U bent architect en zoekt de juiste aannemer voor uw client

U wil de leiding houden op elk vlak maar kan niet al uw tijd op een werf doorbrengen. Kan u zich vinden in de volgende eisen naar een aannemer? Dan is Villabouw Sels uw ideale partner.

  • U wil de beste prijs én de hoogste kwaliteit kunnen garanderen aan uw klant.
  • U zoekt de beste manier om elk onderdeel zo goed mogelijk in te kopen.
  • U eist een nette werf die snel vooruitgang boekt.
  • U verlangt een partner die echt verantwoordelijkheid neemt en eventuele problemen meteen oplost.
  • U wil de juiste technische uitvoering, zonder dat dit de esthetiek van uw ontwerp in het gedrag brengt

4. U zoekt een bouwgrond of te renoveren woning

Wij bouwen al decennia aan ons buitengewoon netwerk. Eigenaars en makelaars weten dat we de juiste mensen kennen die op zoek zijn naar de ideale locatie om te bouwen, verbouwen of renoveren. De beste gronden of te renoveren huizen worden vaak eerst aan ons aangeboden.

Onder verkoop kan u ontdekken wat we u momenteel kunnen bieden. De leukste en meest recente eigendommen worden ook vaak discreet aangeboden. U kan ons dus best contacteren om onze huidig selectie te ontdekken

Schets Villabouw Sels
Schets Villabouw Sels

5. U wil een grond of woning verkopen

Ons uitgebreide netwerk werkt uiteraard in twee richtingen. U bezit een grond of gebouw op een mooie locatie en wil zo discreet en snel mogelijk verkopen? Wij brengen u in contact met de kopers die op zoek zijn naar de meest exclusieve eigendommen.

Zoekt u een partner voor uw bouw- of renovatieproject?

Dan bent u aan het juiste adres!

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

    Exclusieve villabouw Sels