Title Image

Exclusieve eigendommen, villa’s en appartementen te koop

De eerste stap naar uw droomwoning

U bent op zoek naar een luxewoning of appartement om te renoveren? U bent geïnteresseerd in het vinden van een exclusieve bouwgrond om uw droomwoning op uit te werken?

Dan bent u bij Sels aan het juiste adres. Wij brengen u snel in contact met de juiste verkopers. Zo bent u meteen een stap dichter bij uw nieuwe thuis.

villa te koop

Discrete aanpak, ruim aanbod

U kan al een kijkje nemen bij de eigendommen die we te koop aanbieden via de website. Dit aanbod is slechts het topje van de ijsberg. Gezien het bijzondere karakter van de eigendommen worden de mooiste en meest exclusieve vaak discreet aangeboden.

Vindt u niet meteen wat u zoekt in ons online aanbod? Geen probleem, neem zeker even contact met ons op om uw wensen te bespreken. Zo kunnen we dan samen op zoek naar uw ideale woning of bouwgrond.

NEEM CONTACT OP

Ons buitengewoon netwerk

Al decennia lang bouwen wij aan ons bijzonder netwerk. Ons bedrijf is sterk verankerd in de wereld van immobiliën. De beste gronden of te renoveren huizen worden vaak eerst aan ons aangeboden.

Makelaars en eigenaars weten dan ook dat ze op Sels kunnen vertrouwen om de juiste koper voor hun eigendom te vinden.

Ook wanneer u zelf een eigendom wenst te verkopen helpen we u graag verder. Neem zeker contact op om uw situatie te bespreken bij een lekkere kop koffie.

MAAK UW VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK
uitzonderlijk immo netwerk

U zoekt een exlusieve bouwgrond of te renoveren woning?
Dan bent u aan het juiste adres!