Ontdek onze nieuwbouw & renovatie realisaties

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Ontdek hier beelden van onze mooiste realisaties. Wij bouwen samen met u aan een schitterende landelijke of moderne villa. Daarnaast staan wij u ook heel graag bij met de totaalrenovatie van uw pand. Wat dan ook u wensen zijn, wij bieden u het juiste antwoord. Neem gerust contact met ons op indien u vragen hebt over onze dienstverlening. Geniet ondertussen van deze schitterende foto’s.

Authentieke landelijke nieuwbouwwoningen in de stijl van uw keuze. Kiest u voor Manoir, Tudor, Vlaams Landelijk of de pastorijstijl? Elk van onze ontwerpen is uniek en naar uw persoonlijke smaak. Ontdek hier onze landelijke villa’s.

Moderne en tijdloze villabouw. Kies voor strakke en zuivere lijnen. Onze ontwerpen zijn licht en ruimtelijk. Ook het interieur van uw moderne villa krijgt onze bijzondere aandacht. Verken onze moderne nieuwbouwwoningen.

U wil uw huis nieuw leven inblazen. U wil het aanpassen aan de hedendaagse normen en noden. Wij helpen u bij het heruitvinden van uw woning. Van kleine verbouwing tot totaalrenovatie van uw villa, Sels staat voor u klaar!

In Klassieke villabouw / klassieke villabouw

Villa in de klassieke stijl

In Klassieke villabouw / klassieke villabouw

Klassiek kasteel – Hof ter Linde

In Klassieke villabouw / klassieke villabouw

Klassieke witte villa – Villabouw Sels