Title Image

Het verkennend gesprek

Stap 1

Stap 1 in het Sels stappenplan voor Villabouw of renovatie:

Een eerste gesprek rond uw bouw- of renovatieplannen

Als zaakvoerder vind ik het belangrijk om u als eerste te ontmoeten. Ik verwelkom u graag op ons kantoor, maar ik kom ook graag naar u toe als dat voor u beter uitkomt.

In ons eerste gesprek zetten we zowel uw verwachtingen als onze verwachtingen duidelijk op een rijtje. Zo weten we zeker dat we op dezelfde lijn zitten.

Bouwen is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven waarbij heel wat komen kijken. Onderling vertrouwen vinden wij dan ook essentieel, omdat we voor een lange tijd samen gaan werken. Zo vragen we geen vergoeding voor het maken van het ontwerp tot en met de gegarandeerde offerte met een maximumbedrag.

In ons verkennend gesprek bespreken we de volgende zaken:

1. Heeft u al een bouwgrond?

Als u al een bouwgrond heeft dan kunnen we meteen overgaan naar stap 2 in het bouwproces.

Bent u nog op zoek naar een bouwgrond dan helpen we u graag met uw zoektocht. Dankzij ons uitgebreid netwerk, kunnen we u ook in contact brengen met verkopers die het aanbieden van hun eigendom graag discreet houden.

Contacteer ons

2. Timing

Een gemiddeld bouwproces zal 18 maanden in beslag nemen. Dit komt doordat we duurzame villa’s bouwen volgens traditionele waarden en normen. Esthetiek en kwaliteit vragen natuurlijk tijd.

Daarnaast zorgen we voor bouw- en renovatiewerken op maat en gebeurt alles ter plaatse. Samen met onze nauwkeurige afwerking kost dit natuurlijk tijd, maar het is het zeker waard.

3. Uw budget

Tijdens ons eerste gesprek komt zeker ook het budget aan bod. Dit gesprek verloopt eerlijk en is productief voor zowel u als Villabouw Sels.

We vinden het belangrijk dat er transparantie is over de kosten van uw bouw- of renovatieproject. Dat is nu eenmaal de basis voor een goede relatie op lange termijn.

Als al die elementen er zijn, gaan we verder aan de slag. Bovendien zijn deze eerste stappen in het bouwproces kosteloos.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.