Menu Sluiten

“Rozenlaan 25”

Moderne woning op 2011m² grond
Architectuur: Dieter Vander Velpen
Oplevering: najaar 2019

Meer info over deze woning:

In deze woning heeft architect Dieter Vander Velpen een moderne look gecombineerd met klassieke en uitmuntende kwaliteit. De woning wordt opgetrokken zonder prefab-elementen en de kelder is al ter plaatse gestort.

Het sanitair zal afgewerkt worden met exclusief CEA materiaal waarvan Villabouw Sels de dealer is. Uiteraard wordt in een woning zoals deze gewerkt met vloerverwarming. Op die manier is de voorziene vloerbekleding niet alleen mooi, maar ook warm.

Aan de veiligheid wordt altijd gedacht. Zo zijn al de ramen voorzien van inbraakwerende beglazing. Op die manier beschermt het alarm u pas in de tweede lijn. Voor de privacy en zonnewering zijn alle ramen voorzien van screens.

Weet dat al de kosten van Dieter Vander Velpen al ingecalculeerd zijn in de prijs. Bovendien krijgt elke wijziging die u wilt aanbrengen aan het interieur de volle aandacht van de architect en wordt die stap voor stap besproken. Zo is de dragende constructie bijvoorbeeld ook voorzien op het eventueel bijbouwen van een vierde slaapkamer.

De woning in de Rozenlaan is inclusief tuin, verhardingen, poort, screens, keuken, kamerhoge deuren, plintloze afwerking, vloeren en wandbetegeling, inbraakvertragende beglazing, vloerverwarming, EPB 2017, sanitaire toestellen, retourleiding warm water,…

Contacteer ons

Categorie: