Eerste keuze in select vastgoed.

Op zoek naar de ideale plek om uw toekomstige thuis – en geluk – te creëren? Wij tonen u ongekende mogelijkheden. Al tientallen jaren koesteren wij onze relaties met eigenaars en makelaars en dankzij dit bijzondere netwerk dienen er zich regelmatig mooie opportuniteiten aan bij Sels.

Sels opent deuren.

Krijg toegang tot bouwpercelen op onvoorstelbaar prachtige locaties of tot unieke woningen die uw absolute droomhuis kunnen worden.
In nauwe samenwerking met onze klanten en partners realiseren wij zelfs de meest uitdagende visie. Onze kennis van de sector en focus op kwaliteit zijn ook cruciaal bij de zoektocht naar interessante opportuniteiten, vooral als het gaat om het kopen en verkopen van bouwgronden en opmerkelijke woningen. Ja, als kwaliteit het sleutelwoord is, opent Sels tal van deuren.

Of wij interesse zouden hebben in uw grond of eigendom?
We bespreken het met plezier.

Bekijk uitzonderlijke residenties.

Bij Sels realiseren we echt unieke woningen. Of we nu een huis van de grond af opbouwen of een bestaand gebouw volledig personaliseren, onze inzet en ons vakmanschap staan garant voor een verbluffend resultaat. Wacht uw ultieme geluk in één van deze opmerkelijke woningen?

Nerviërslei 17
Schoten
Nerviërslei 19
Schoten

Ontdek onze exclusieve bouwgronden

Als trouwe partner van een select netwerk vastgoedprofessionals en -eigenaars slaagt Sels er keer op keer in om bouwgronden op prominente locaties te verwerven. Is dit waar u een fantastische thuis voor uzelf zal bouwen?

Nerviërslei Schoten

Bouwgrond

Benieuwd naar meer?

Ontdek enkele van onze exclusieve huizen. Of lees meer over de geschiedenis van Sels.