Wonen als alle details kloppen

Home sweet home zet luxeproject van Villabouw Sels in de verf.

In november verschijnt de nieuwste Home Sweet Home met een mooie reportage over een van onze realisaties. Ontdek hieronder al sneak peak, het hele artikel vind je op de website van Home Sweet Home.

Het leukste vonden we zelf natuurlijke de positieve woorden van onze klant. Hun nieuwe woning is exact hoe ze het zich hadden voorgesteld. Ze waren enorm tevreden met hoe er naar hun wensen werd geluisterd.

Dankzij onze  onze unieke manier van werken zijn we altijd zeker dat wij op dezelfde lijn zitten en alles kunnen doen om de klant hun droomhuis te realiseren.

Ontdek zeker ook onze andere realisaties.

villabouw voorkant

Een blik van buiten af

De schitterende buitenkant van deze luxe woning wordt omringd door een ruime tuin boordevol groen. Het ontwerp van de tuin werd getekend en aangelegd door Villabouw Sels.

Het incognito zwembad

Een zwembad in de tuin was belangrijk voor onze klant. Het was echter ook essentieel dat dit zwembad niet de focus van de tuin werd.

Ook hier werd rekening mee gehouden bij het ontwerp van de tuin. De lage hagen en bloemenpracht zorgen ervoor dat het groen nog steeds de bovenhand haalt. Het strakke van het zwembad steekt ook mooi af naast het grillige groen.

Met dank aan Noppe Zwembaden voor de aanleg van dit technologisch pareltje.

villa met zwembad
lichtinval villa

Lichtinval staat centraal

De lichtinval bepaalt heel de sfeer van een huis. Deze staat dan ook bovenaan ons lijstje wanneer we een ontwerp van een huis uitwerken.

In dit geval zorgden we ervoor dat het natuurlijke licht van de voor- naar de achterkant van de woning kan schijnen. Wij noemen dit het doorzonnen van een woning.

VRAAG UW VERKENNEND GESPREK

Uw eigen auto in uw droomwoning parkeren?

U speelt zelf met het idee om te gaan bouwen of renoveren? We staan u graag bij met de nodige raad en inspiratie. Contacteer ons vrijblijvend om uw plannen te bespreken.

Ontdek op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Full-option of niet? Aan u de keuze.

VRAAG EEN VERKENNEND GESPREK
luxe garage