Solid building
Splendid living

New Construction & Renovation

Welkom.

Wat een bijzonder woord. Mensen verwelkomen in uw huis, in uw persoonlijke ruimte, is een groots gebaar. Uw huis biedt niet alleen onderdak; het staat voor alles wat u belangrijk vindt in het leven. Het vertegenwoordigt zowel dromen als verwezenlijkingen. Uw huis onthult uw persoonlijkheid in de zuiverste vorm. Daarom beschouwen we het als een privilege om dit uitzonderlijke huis voor u te helpen creëren en bouwen – van een zorgvuldige renovatie tot een volledig nieuw project.
sels

Onze aanpak is door de jaren heen op punt gesteld.

1
Het gesprek starten
Wij waarderen u als klant. Daarom bouwen wij als professionals ook een persoonlijke band op, waarbij we onze ervaring en uw verwachtingen op elkaar afstemmen.
2
De architect ontmoeten
Uiteraard staat expertise centraal. Op basis van onze eerdere gesprekken, engageren wij binnen ons team de juiste vakmensen voor uw specifieke project.
3
De plannen evalueren
Na enkele weken spreken we elkaar opnieuw, deze keer met een concreet ontwerp van uw toekomstige woning. Een spannend moment, en een nieuw startpunt.
4
De plannen optimaliseren
Dankzij het wederzijdse begrip en onze transparante aanpak kunnen we samen de eerste plannen vrijuit bespreken en bijsturen. Met openheid komt tevredenheid.
5
De offerte bespreken
In deze fase van het project hebben we allebei een duidelijk beeld van het eindresultaat. Nu nemen we de afspraken en kosten onder de loep.
6
De vergunning aanvragen
“Aan de slag!” We engageren ons samen om uw uitzonderlijke residentie te realiseren. De vergunningsaanvraag is daarbij de eerste formele verbintenis.
7
De vergunning verkrijgen
Terwijl we uitkijken naar de afgifte van de vergunning, starten we met de andere administratie en – nog veel interessanter – ook met de interieurplannen.
8
De overeenkomst tekenen
Om de kers op de taart van al dat papierwerk te zetten, ronden we de procedure af met onze officiële handtekeningen. En met een sprankelende toast.
9
De werf opstarten
Strak georganiseerd en stipt opgeleverd, dat is de belofte van Sels. We informeren en betrekken u bij elke stap om deze unieke ervaring te optimaliseren.

Wij zijn van mening dat mensen die voluit investeren in een thuis op maat onze totale toewijding en deskundige begeleiding verdienen. Zo bouwen we samen ongeëvenaarde woningen, uitmuntend in zowel esthetiek als techniek.

Project VDV

Nieuwbouw

Project DL

Renovatie

Residence ‘De Zevenster’

Nieuwbouw

Residence ‘EV’

Renovatie

Ons vakmanschap steunt op onze bedrevenheid

Elke woning die we realiseren, is gefundeerd op hart en ziel – uniek, tot in de kleinste details. En elke constructie is een toonbeeld van de ervaring en kennis die we sinds 1968 hebben opgedaan. Met Sels hebben we echt naam gemaakt.

Benieuwd naar meer?

Compromisloos wooncomfort creëren? Neem contact op.