Logo consisting of the capital letters 'SELS' in a bold, white serif font on a transparent background.

Boerendreef

Exclusieve nieuwbouwvilla op een prachtige locatie in Schilde

Op een rustige locatie, omgeven door een mooie parktuin van bijna 1 ha. zal dit exclusieve project gebouwd worden. Het domein, met ZW-oriëntatie, bevindt zich een residentiële buurt, in de nabijheid van belangrijke in- en uitvalswegen en het centrum van Schilde.

U komt de woning binnen via een prachtige inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De ruime eetkamer is centraal gelegen t.o.v. de woonkamer en ruime leefkeuken. Er is ook een overdekt terras, met haard. Sfeer gegarandeerd op elk moment.

Alle ruimtes op de gelijkvloerse verdieping zijn voorzien van hoge ramen, waardoor u een mooi zicht hebt op de tuin en bovendien een prachtige lichtinval hebt.

Via de carport en garages hebt u toegang tot de mudroom, met aansluitend een ruime bijkeuken.

Op de 1ste verdieping vindt u de masterbedroom met ruime dressing en luxueuze badkamer. Hier komt u volledig tot rust! Op deze verdieping zijn er nog 2 grote slaapkamers met ensuite badkamer.

Op de 2de verdieping is er nog ruimte voor een volledig appartement met badkamer, dressing en slaapkamer/leefruimte. Ideaal als gastenverblijf of voor de nanny of conciërge.

Hier hebt u ook nog de technische ruimte.

Op elk verdiep zijn nog andere indelingen perfect mogelijk.

De plannen en prijsraming zijn op afspraak te bekijken op ons kantoor.

6% BTW mogelijk, afhankelijk van gekozen ontwerp.

Geïnteresseerd in dit prachtige project? Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomwoning. Meer info via 0472 23 14 51 of op ons kantoor.

Locatie

Schilde

Jaar

2024

Prijs

3.995.000

Contact

03/680.16.16

Uw eerste keuze in kwalitatief vastgoed.

Grondplan

Benieuwd naar meer?

Ontdek enkele van onze exclusieve huizen. Of lees meer over de geschiedenis van Sels.