Logo consisting of the capital letters 'SELS' in a bold, white serif font on a transparent background.

Nerviërslei 17

Deze prachtige nieuwbouwvilla vindt u op toplocatie in Koningshof, op een perceel van 1.990 m². We komen de villa binnen via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De leefruimte met ingemaakte kastenwand en gashaard baadt in het licht door de grote raampartijen. De ruime, open keuken met fraaie eethoek heeft eveneens een prachtige lichtinval door de grote ramen en biedt directe toegang tot het overdekt terras met lounge. Naast de keuken vindt u ook nog een bijkeuken/wasplaats.
Op de 1ste verdieping vindt u een ruime master bedroom met dressing en badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet). Verder zijn er nog 3 slaapkamers, een badkamer (inloopdouche en dubbele wastafel) en een apart toilet.
Deze charmante, moderne villa zal voorzien worden van alle hedendaags comfort, een combinatie van geothermie en een warmtepomp, vloerverwarming, hoog rendementsbeglazing,… Met behulp van onze interieurarchitecten kan u deze prachtige villa volledig naar wens laten afwerken! Benieuwd? Aarzel niet en contacteer me! Meer info via 0472 23 14 51 of op ons kantoor.

Locatie

Schoten

Jaar

2024

Prijs

1.550.000

Contact

03/680.16.16

Uw eerste keuze in kwalitatief vastgoed.

Grondplan

Benieuwd naar meer?

Ontdek enkele van onze exclusieve huizen. Of lees meer over de geschiedenis van Sels.