Logo consisting of the capital letters 'SELS' in a bold, white serif font on a transparent background.

Nerviërslei 19

SOLD

Deze nieuwbouwvilla in hedendaagse stijl vindt u in Koningshof, op een perceel van 1.939m². We betreden de villa binnen via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De leefruimte met gashaard baadt in het licht door de grote raampartijen. De ruime leefkeuken met eethoek heeft eveneens een prachtige lichtinval door de grote ramen raampartijen en biedt toegang tot het overdekt terras. Naast de keuken vindt u ook nog een bijkeuken/wasplaats met ingemaakte kasten en de technische ruimte.

Op de 1ste verdieping vindt u een ruime master bedroom met dressing en badkamer (ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet). Verder zijn er nog 3 slaapkamers, een badkamer (inloopdouche en dubbele wastafel) en een apart toilet.

Deze charmante, moderne villa zal voorzien worden van alle hedendaags comfort, een combinatie van geothermie en een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming, hoog rendementsbeglazing,… Geplande oplevering: najaar 2024. Met behulp van onze interieurarchitecten kan u deze prachtige villa volledig naar wens laten afwerken! Benieuwd? Aarzel niet en contacteer ons! Meer info via 0472 23 14 51 of op ons kantoor. Lastenboek beschikbaar.

Locatie

Schoten

Jaar

2022

Prijs

1.550.000

Contact

03/680.16.16

Uw eerste keuze in kwalitatief vastgoed.

Grondplan

Benieuwd naar meer?

Ontdek enkele van onze exclusieve huizen. Of lees meer over de geschiedenis van Sels.